Call us

Activiteiten


Elk jaar opnieuw biedt onze vereniging enkele bijzondere activiteiten aan. Dit kan een uitgebreide rondleiding in een kwekerij zijn, maar ook een bezoek aan een particulier park of tuin dat verder niet open gesteld wordt aan het publiek. Naast de activiteiten voor onze leden, organiseren we ook activiteiten waar enkel steunende leden, leden voor het leven en sponsors voor uitgenodigd worden. Dit jaar zijn de activiteiten nog volop in voorbereiding. De leden worden daarover op de hoogte gehouden via de digitale nieuwsbrieven.

Onze organisatie onderschrijft het belang om een verzameling van tuinen die in eenzelfde regio liggen op dezelfde dagen open te stellen. We stellen daarom hieronder ook enkele van deze groepen aan u voor zodat u deze alvast kunt inplannen voor een bezoekje!

Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die in 2023 worden georganiseerd. U kunt zich hiervoor inschrijven door te mailen naar info@open-tuinen.be.

We hebben een vijftal interessante activiteiten gepland waar we u graag aan zien deelnemen:

  • Februari: Algemene Vergadering + bezoek Kreftenbroeck
  • April: Verrassingsactiviteit (POSTPONED 2024)
  • Mei: bezoek aan atelier + tuin van dhr. Goffinet (Exclusief voor life members en tuineigenaars)
  • 28 mei: Rally provincie Limburg
  • September: bezoek aan wijngaard + tuin van dhr. de Mévius
Nota : In geen enkel geval is onze vereniging verantwoordelijk voor ongelukken tijdens de activiteiten georganiseerd door vzw Open Tuinen van België.
webdesign by futuregraphics.be
edit afsluiten