Call us


  

 
Welkom bij Open Tuinen van België vzw!

Bent u gepassioneerd door groen en wilt u deel uitmaken van een gemeenschap van tuinliefhebbers die hun liefde voor de natuur en het buitenleven delen? Zoek niet verder, want u bent op de juiste plek!

Open Tuinen van België vzw is een bruisende gemeenschap van enthousiaste tuiniers en natuurliefhebbers die hun tuinen openstellen voor bezoekers en diep geworteld zijn in de prachtige traditie van tuinieren in België. Of u nu een doorgewinterde tuinier bent, een beginnende groene duim heeft, of gewoon geïnteresseerd bent in het verkennen van de natuurlijke schoonheid die ons land te bieden heeft, we verwelkomen u met open armen.

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we streven ernaar de schoonheid en rijkdom van Belgische tuinen te delen en te bevorderen. Door lid te worden van Open Tuinen van België vzw, krijgt u toegang tot een schat aan voordelen en mogelijkheden:

♦ Tuinbezoeken: Ontdek de meest adembenemende tuinen van België en breid uw kennis uit door een netwerk van gelijkgestemde tuiniers en natuurminnaars te ontmoeten.

♦ Kennisdeling: Leer van experts en deel uw eigen ervaringen en inzichten met anderen via workshops, lezingen en evenementen.

♦ Vriendschap en gemeenschap: Bouw blijvende vriendschappen op met mensen die uw passie delen. Samen genieten we van de rust en sereniteit van onze groene oases.

♦ Bescherming van het milieu: Als leden hechten we veel waarde aan duurzaamheid en behoud van de natuur. Samen dragen we ons steentje bij aan een groenere toekomst.

We nodigen u van harte uit om deel uit te maken van onze tuinige familie. Word vandaag nog lid en ontdek de schatten die onze Belgische tuinen te bieden hebben. Samen kunnen we de schoonheid van de natuur delen, leren en behouden.

Laten we samen tuinen openstellen, groeien en bloeien. Sluit u aan bij Open Tuinen van België vzw en laten we de pracht van de Belgische natuur samen verkennen.

Word lid en maak deel uit van onze groeiende gemeenschap. Samen zetten we de pracht van de Belgische tuinen in de schijnwerpers.

Welkom bij Open Tuinen van België vzw - waar de natuur tot leven komt!

Wij bereiden ons voor op een nieuw seizoen 2024


Over ons

Onze tuinen
webdesign by futuregraphics.be
edit afsluiten